Grimmige nieuwe trailer voor Fatsharks Warhammer 40,000: Darktide

Warhammer 40.000: Darktide

Al het Warhammer-nieuws dat we jullie vandaag serveren is te danken aan de recente Warhammer Skulls Showcase. En het is nog niet gedaan want de volgende in het rijtje is Fatsharks Warhammer 40,000: Darktide.

Ook hier krijgen we een blik van de omgeving, personages en vooral die grimmige donkere sfeer die overal heerst.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)