Zo ziet Wreckfest er uit op de Nintendo Switch

Wreckfest is zonder enige twijfel een van de plezantste racegames uit de recente gamegeschiedenis. De artistieke hectiek die ontwikkelaar Bugbear Studios in de game wist te steken, deed mij vol nostalgie terugdenken aan de tijden van Destruction Derby.

Wreckfest is al een hele tijd beschikbaar op alle hedendaagse platformen, met uitzondering van de Nintendo Switch. Daar komt later deze maand eindelijk verandering in en vandaag krijgen we de eerste gameplay voorgeschoteld.

Na het zien van de korte trailer viel mij meteen een ding op: hoe verrassend goed ziet die game er wel niet uit op de Switch! Het blijft echter afwachten hoe de game framerategewijs presteert, maar de eerste tekenen zien er beloftevol uit.

Vanaf 21 juni kan je aan de slag met de Nintendo Switch-versie van Wreckfest.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.