Accolades trailer viert succesvolle launch Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters

Frontier Foundry en Complex Games hebben een accolades trailer uitgebracht voor hun turn-based tactische RPG Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters, die nu verkrijgbaar is op pc via Steam en de Epic Games Store.

De trailer werd getoond als onderdeel van de openingslivestream voor het Warhammer Skulls festival, dat loopt van 1 tot 8 juni, en de video viert de succesvolle launch van het spel.

Leid het grootste wapen van de mensheid, de Grey Knights, tegen de corrumperende krachten van Chaos in deze brute en snelle turn-based tactische RPG. Probeer een verraderlijke samenzwering om het heelal te besmetten met de Bloom, een intergalactische kosmische plaag die in staat is om werelden in de vergetelheid te laten wegrotten, een halt toe te roepen

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)