EA maakt Knockout City free-to-play

Knockout City

Het heeft even geduurd, maar Electronic Arts heeft dan toch de beslissing genomen om Knockout City als gratis game in de markt te zetten.

Het zesde seizoen van Knockout City is van start gegaan en dat luidt meteen ook een metamorfose in voor de game zelf. Vanaf nu hoef je niet meer te betalen voor de game omdat EA er een free-to-play game van heeft gemaakt. Dit wil bovendien ook zeggen dat je de game kan spelen zonder dat je betaald voor de online services bij PlayStation, Xbox of Nintendo.

Als je de game voor 1 juni had aangeschaft of ben ingelogd, krijg je van EA een speciale pack cadeau. Hierin zitten 2.000 Holobucks, items die je sneller xp laten verdienen én speciale skins en uitrustingen.

Ard beloonde Knockout City met een vette 9 in zijn review: “Knockout City kwam uit het niets en sloeg bij me in als een bom. Het eenvoudige trefbal-concept werd perfect uitgebalanceerd met verregaande mechanics en gameplay-concepten. Het sfeertje straalt iets uit in de trant van “niets moet en alles mag” en dat valt bij mij in goede aarde. In Knockout City weegt de balans eerder door op het fun-gehalte dan op de prestatiedrang.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.