Speel dit weekend de gratis online demo van Mario Strikers: Battle League Football

Mario Strikers: Battle League Football verschijnt op vrijdag 10 juni voor de Nintendo Switch. Spelers die niet kunnen wachten kunnen nu een voorsprong op de competitie nemen met de Mario Strikers: Battle League Football First Kick-demo.

Deze demo is nu gratis te downloaden in de Nintendo eShop en biedt op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni toegang tot spannende online teamwedstrijden.

Daarnaast voorziet de demo in een trainingsstand, zodat spelers alvast de basis kunnen leren en oefenen voordat de echte voetbalstrijd losbarst.

Nintendo heeft ook aangekondigd dat de volledige game diverse gratis updates krijgt, inclusief nieuwe personages.

De Mario Strikers: Battle League Football First Kick trainingsstand is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch Online-leden en vanaf 2 juni ook voor deelnemers aan de gratis proefperiode van 7 dagen.

Deze trainingsstand leert spelers de basisbeginselen van de game, van schieten, passen en tackles tot meer geavanceerde acties en vaardigheden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)