fbpx

Sonic Frontiers krijgt eerste gameplay teaser trailer

Sonic Frontiers

Sega en Sonic Team Japan slaan de handen in elkaar voor deze open world actiegame. Vandaag verscheen er een teaser trailer waarin we van de game al een tipje van de sluier te zien krijgen.

In de veertig seconden durende trailer zien we de blauwe egel als vanouds rondcrossen en vechten in een open wereld vol bloemen, ruïnes en vijvers. Hij lijkt het op te nemen tegen robotachtige vijanden en maakt gebruik van teleports in de vorm van een hypermodern rad. Naar het einde toe verzamelt hij de bekende ringen door te skaten op een rail en vecht Sonic tegen een reusachtige vijand.

De verhaallijn zal verzorgd worden door Ian Flynn die al eerder furore maakte als Lead Writer van Sonic the Hedgehog comic series en meewerkte aan andere series zoals Archie en New Crusaders. De ontwikkeling word geleid door Sachiko Kawamura en Morio Kishimoto. De dame en heer zijn vaste waarden in de ontwikkeling van Sonic games en films.

Hopelijk mogen we tijdens Summer Game Fest meer nieuws verwachten van deze titel en kunnen we ook met andere characters aan de slag uit de Sonic saga.

Wat wel al zeker is zijn de consoles waarop de titel beschikbaar zal zijn. Dat zijn namelijk PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.  

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: