Meer info over Stranger Things seizoen 4 deel 2

De opdracht van afgelopen weekend was klaar en duidelijk voor mijn gezin. Seizoen 4 van Stranger Things kijken. We hebben ons dan ook afgezonderd van de wereld, en zijn er als gekken ingevlogen. Op één dag hadden we alle zeven afleveringen bekeken, en kijken reikhalzend uit naar het tweede deel van Stranger Things seizoen 4.

Ondanks dat Netflix de laatste tijd wat klappen krijgt van de concurrentie, kan ik niet anders dan ze te trakteren op een daverend applaus voor het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things. Wat heb ik en mijn gezin genoten van dit geweldige spektakel.

De cijfers liegen er dan ook niet om, want het nieuwe seizoen krijgt hoge scores en wordt massaal bekeken. Het vierde seizoen is echter wel opgedeeld in twee delen. Het eerste deel dat je dus nu kan bekijken op Netflix heeft een totaal van zeven afleveringen, deze duren tussen 1 uur en 1 uur 40 minuten. Gelukkig hoeven we niet te lang te wachten op het tweede deel van Stranger Things seizoen 4.

Op 1 juli 2022 kunnen we ons terug gezellig in de zetel ploffen, en moeten we ons geduld voor een maand op de proef stellen. Het tweede deel zal maar twee afleveringen bevatten die gelukkig wel allebei op 1 juli beschikbaar zijn. Aflevering 8 zal 1 uur en 25 minuten duren, terwijl aflevering 9 in totaal 2 uur en 30 minuten zal duren. Ondanks dat het maar twee afleveringen zijn, krijgen we vier uur Stranger Things voorgeschoteld.

Seizoen 4 is niet het einde voor de reeks. Er staat nog één seizoen op de planning, dat weldra in productie gaat. Dit zou dan wel het allerlaatste seizoen van de serie zijn.

Let op!! Wie het eerste deel van Stranger Things seizoen 4 nog moet zien, kan onderstaande trailer best vermijden.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.