Platformliefhebbers komen aan hun trekken met de Xbox Games with Gold voor juni

Naast Xbox Game Pass bestaat er ook nog een Xbox Games with Gold-abonnement voor Xbox. En ook deze abonnees kunnen maandelijks rekenen op een aantal gratis games. Dat is voor juni niet anders.

Deze mensen kunnen in juni aan de slag met vier titels, namelijk:

  • Aven Colony (Juni 1–30) – Bouw een nieuw thuis voor de mensheid in Aven Colony. Ontdek Aven Prime – een buitenaardse planeet met woestijnen, toendra’s en moerassen op lichtjaren van de aarde. Bouw je kolonies uit tot enorme, uitgestrekte steden en ga de uitdagingen aan waarmee je te maken krijgt als je je op een nieuwe wereld vestigt.
  • Project Highrise: Architect’s Edition (Juni 16–July 15)
  • Super Meat Boy (Juni 1–15) – Super Meat Boy is een pittige platformgame waarin je speelt als een geanimeerd blokje vlees dat zijn vriendin (die toevallig uit verband bestaat) probeert te redden van een kwaadaardige foetus in een pot met een smoking aan.
  • Raskulls (Juni 16–30)

En dit alles dus helemaal gratis, als je een Xbox Games with Gold-abonnement hebt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)