Hearthstone krijgt er vandaag weer heel wat content bij

De volgende grote update voor Hearthstone is vanaf nu beschikbaar. Deze omvat 35 nieuwe verzamelkaarten Throne of the Tides Mini-Set.

Check de nieuwe Battlegrounds-updates, inclusief de terugkeer van de Lord of Terror. Ga de strijd aan in de aankomende Mercenaries-updates, inclusief een nieuw tijdelijk event met Y’Shaarj. Duik in het nieuwe hoofdstuk Book of Heroes: Faelin en ontvang bij voltooiing gevaarlijk lekkere, nieuwe beloningen!

MINI-SET: THRONE OF THE TIDES

 • Throne of the Tides Mini-Set, bestaande uit 35 nieuwe verzamelkaarten.
 • Throne of the Tides-kaarten zullen verkrijgbaar zijn in Voyage to the Sunken City-packs, of haal de hele Mini-Set voor € 14.99 of 2000 Gold.
 • De geheel gouden versie van alle Throne of the Tides Mini-Set-kaarten zal verkrijgbaar zijn voor € 69,99.

BATTLEGROUNDS-UPDATES

 • Diablo keert terug naar Battlegrounds voor slechts één week, te beginnen op 1 juni, om de lancering van Diablo Immortal te vieren.
  • Diablo zal gedurende deze periode voor alle spelers op dezelfde manier beschikbaar zijn.
 • Nieuwe Hero (Ozumat) en nieuwe Minion (Bubblette) beschikbaar

MERCENARIES-UPDATES

 • Nieuw tijdelijk evenement: Y’Shaarj (7 juni – 21 juni)
  • Voltooiing van alle 10 taken levert je de Y’Shaarj mercenary op, een willekeurig Gouden Y’Shaarj Portrait, het Diamon Y’Shaarj Portrait, en 750 Mercenaries Coins in totaal.
  • Humans en Pirates zullen je beste bondgenoten zijn tegen Y’Shaarj voor dit evenement!
 • Nieuwe Mercenaries, waaronder Y’Shaarj (Legendary Protector) en Queen Azshara (Legendary Caster)
 • Nieuwe Zone en Bounties
 • Mystery Treasure-knooppunten op Bounty-mappen bieden nu de kans om ofwel een Cursed Treasure te openen – die je personages de rest van de beurt zal hinderen – ofwel Bonus Rewards te openen die aan je buit worden toegevoegd als je je Bounty hebt voltooid!

BOOK OF HEROES: FAELIN

Wanneer eindelijk de gelegenheid zich voordoet om Zin-Azshari te bezoeken, wil ambassadeur Faelin elk gevaar trotseren dat het pad van zijn onverschrokken bemanning kan kruisen. Maar is het verre verleden echt zoals hij het zich herinnerde, of lag er al die tijd iets duisters onder de oppervlakte? Dit avontuur kan gespeeld worden met drie verschillende personages.

Als je alle 17 missies de eerste keer voltooit, krijg je de Ghost Ship-kaart terug; als je alle missies met een ander personage voltooit, krijg je een Standard-pack; en als je alle missies met het derde personage voltooit, krijg je een Voyage to the Sunken City-pack.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)