Razer introduceert nieuwe Barracuda line-up

Razer introduceert de nieuwe Barracuda en Barracuda Pro, samen met een vernieuwde versie van de Barracuda X. De nieuwe gaming-headsets zijn uitgerust met innovatieve technologieën om gamers het beste geluid te bieden, zowel thuis als onderweg.

Onderstaande info komt uit het persbericht, we hebben de sets niet getest.

Met hybride Active Noise Cancellation (ANC)-technologie biedt de Barracuda Pro gebruikers een ononderbroken audio-ervaring in alle omgevingen. Dit is ideaal voor zowel intensieve gamesessies waarbij maximale focus vereist is, als voor iedereen die buitenshuis van zijn muziek wil genieten zonder afleiding. 

Dankzij Razer SmartSwitch Dual Wireless kan de Barracuda Pro op twee apparaten tegelijk worden aangesloten, en naadloos tussen de twee schakelen als dat nodig is. Dit stelt gebruikers in staat om te gamen op hun pc en met één druk op de knop, de Barracuda Pro te koppelen om te bellen, zonder te hoeven ontkoppelen en koppelen tussen beide apparaten.

Alle Barracuda modellen ondersteunen zowel Razer HyperSpeed Wireless (2.4GHz) als Bluetooth 5.2 connectiviteit. 
 Zowel tijdens voice chat met andere gamers of bij het bellen van familie en vrienden zorgt de Barracuda Pro voor zeer heldere spraakkwaliteit dankzij de dubbele geïntegreerde microfoons, die zijn afgestemd voor optimale vocale pick-up.

Dit wordt verder ondersteund door drie niveaus van actieve ruisonderdrukking, instelbaar via de bijgevoegde Razer Audio App. De nieuwe Razer TriForce Bio-Cellulose 50 mm drivers in de Barracuda Pro zorgen voor een vol, natuurlijk en gedetailleerd geluid. De koptelefoon beschikt over een eigen ingebouwde versterker, de THX Achromatic Audio Amplifier (THX AAATM), die zorgt voor een lage geluidsvervorming, een verbeterde signaal-ruisverhouding en een groter dynamisch bereik.

Deze versterker biedt ook een betere vermogensafgifte en meer detail en helderheid voor muziekliefhebbers. Daarnaast zorgt THX Spatial Audio voor een betere in-game ervaring en een levensecht geluid voor muziek en films. 

Hybride headset met hoogwaardig geluid

Naast de Barracuda Pro is ook de nieuwe Razer Barracuda aangekondigd. Met Razer TriForce Titanium 50mm drivers en THX Spatial Audio levert de Barracuda gedetailleerd en krachtig geluid. De FlowKnit Memory Foam hoofdband en oorkussens bieden een langdurig draagcomfort, en de on-headset controles zijn makkelijk te bedienen. 
 De Barracuda heeft verder Razer SmartSwitch Dual Wireless-connectiviteit en een geïntegreerde Beamforming microfoon met ruisonderdrukking. Dit maakt hem een veelzijdige, draadloze koptelefoon die compatibel is met meerdere apparaten en tot 40 uur kan worden gebruikt op een volle batterij. De Barracuda biedt ook 3,5 mm analoge input voor oudere apparaten. 

Een allround toestel voor dagelijks gebruik

Als laatste toevoeging aan de Barracuda-lijn is er de vernieuwde Barracuda X. Deze biedt complete Bluetooth ondersteuning door de integratie van Razer SmartSwitch Dual Wireless. Daarnaast is de batterijduur meer dan verdubbeld, tot 50 uur gebruik op een enkele lading. 
 Met een afneembare HyperClear Cardioid microfoon, 40mm Razer Triforce Drivers en ondersteuning voor 7.1 Surround Sound, is de Barracuda X de perfecte all-round multi-platform gaming headset. 

De Barracuda Pro, Barracuda en Barracuda X zijn de nieuwste draadloze headsets van Razer. Ze gebruiken de nieuwste eigen technologieën, zoals SmartSwitch en THX AAA, om gebruikers een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Met de nieuwe Razer Barracuda-headsets kunnen gebruikers genieten van muziek en games terwijl ze verbonden zijn met meerdere apparaten tegelijk.

Dit maakt ze de perfecte metgezel voor iedereen die zijn geluid overal mee naartoe wil nemen. 

Over de Razer Barracuda Pro

Razer SmartSwitch Dual Wireless (2,4GHz en BT)Hybride Active Noise Cancellation (ANC)-technologieRazer TriForce Bio-Cellulose 50mm DriversTHX Achromatic Audio Amplifier (THX AAA)THX Spatial AudioDual Integrated Noise-Cancelling MicrophonesKunstleren oorkussens met traagschuimGewicht: 340 gramBatterijduur: 40 uurUSB-C oplaadkabel

Over de Razer Barracuda

Razer SmartSwitch Dual Wireless (2,4GHz en BT) en 3,5mm.Razer TriForce Titanium 50mm DriversTHX Spatial AudioDual Integrated Noise-Cancelling MicrophonesFlowKnit-oorkussens met traagschuimGewicht: 300 gramBatterijduur: 40 uurUSB-C oplaadkabel

Over de Razer Barracuda X

Razer SmartSwitch Dual Wireless (2,4GHz en BT) en 3,5mm.Razer TriForce 40mm Drivers1 Surround SoundAfneembare Razer HyperClear Cardioid MicFlowKnit-oorkussens met traagschuimGewicht: 250 gramLevensduur batterij: 50 uurUSB-C oplaadkabel

Prijs en beschikbaarheid

Barracuda Pro – €289,99 – Nu verkrijgbaar via Razer.com en bij erkende retailers. 
Barracuda – €189,99 – Nu verkrijgbaar via Razer.com en bij erkende retailers.
Barracuda X – €119,99 – Nu verkrijgbaar via Razer.com en bij erkende retailers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)