Hilarische Rowan Atkinson (Mr Bean) schittert in Netflix-trailer Man vs Bee

Ik ben absoluut fan van Mister Bean, het grappige typetje op magistrale wijze neergezet door Rowan Atkinson. Vanaf 24 juni is de man opnieuw te zien op Netflix in Man vs Bee.

Als er één iemand is die er altijd in slaagt een lach op mijn gezicht te toveren, dan is dat zeker Mister Bean.

Een prestatie die hij opnieuw neerzet in de hilarische komedie Man vs Bee. Het verhaal gaat als volgt: Rowan Atkinson krijgt het aan de stok met een bij terwijl hij aan housesitting doet in een luxueus landhuis. Wie zal winnen, en welke onherstelbare schade zal daarbij worden aangericht?

Ik lach alvast plat met de trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)