Meer dan 30 studio’s, ontwikkelaars en bedrijven komen aan bod op Summer Game Fest

Er staat op ons een mooi einde van de lente en begin van de zomer te wachten. Corona verplichtte ons de afgelopen 2 jaar om gekluisterd aan onze pc of tv te zitten. Dit jaar opnieuw, maar in ruil heel wat mooie aankondigingen op Summer Game Fest 2022.

De organisatie tweette vandaag een affiche met al de partners die hun bedrijf zullen vertegenwoordigen op het event dat op donderdag 9 juni om 20u00 door gaat. Een hele boterham die zal besmeerd worden met nieuws van onder andere 2K, Capcom en Square Enix.

Wij volgen uiteraard alles op de voet en dankzij ons zomeroverzicht hoef jij als gamer niets te missen van nieuwtjes!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”