Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr komt naar PS5 en Xbox Series S/X

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr zal later dit jaar zal verschijnen voor PlayStation 5 en Xbox Series S|X, inclusief alle 25 eerder verschenen DLC’s en uitbreidingen, plus verbeterde next gen-features.

De game biedt onder andere de volgende verbeterde features:

  • Native 4k-support
  • High resolution textures
  • Verbeterde physics, inclusief vernietigbare omgevingen
  • Cross-gen multiplayer-modes
  • Optimaal gebruik van DualSense controller-functies op PlayStation 5

De DLC met een nieuwe speelbare klasse, die in 2021 werd aangekondigd, komt op een later moment ook naar PlayStation 5 en Xbox Series S|X. De nieuwe Sororitas-klasse – een Inquisitor met een Adepta Sororitas-achtergrond – zal nieuwe klasse-mechanics en soorten items toevoegen aan Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)