Stunlock Studios heeft grootse plannen voor open-wereld vampire survival game V Rising

Ik ben momenteel helemaal into V Rising, en daar lees je morgen alles over in mijn review. Maar ik ben niet de enige. In nog geen week na de release op early access spelen al 1 miljoen mensen deze vampierentitel. Vandaag, nog geen twee weken na release, zitten we al aan 1.5 miljoen laat Stunlock weten. En die base zal alleen maar groeien want de studio heeft grootse plannen.

Stunlock Studios heeft nu uitgelegd wat spelers op korte en lange termijn kunnen verwachten. Verder beloven ze ook dat de full release later “enkele van onze donkerste dromen bevatten.”

Wat is V Rising? De hype van het moment en, kort samengevat, een open-wereld vampire survival game.

Via een persbericht laat de studio weten ontzettend dankbaar te zijn voor de steun en het vertrouwen in hun titel. “De release van V Rising is met overweldigende steun ontvangen, en we kunnen jullie echt niet genoeg bedanken voor het samen met ons gaan op deze reis… en het zal een reis zijn. Het openen in Early Access is de eerste stap die we nemen op de mistige weg naar de volledige release van het spel.”

Maar bon, de toekomst dus: Op korte termijn zal Stunlock bugs verhelpen, de servers van het spel optimaliseren en balansveranderingen en verbeteringen in de levenskwaliteit aan V Rising toevoegen. Alvorens beslissingen op lange termijn te nemen, zal de ontwikkelaar echter kijken naar de feedback van spelers uit de eerste weken van Early Access.

Stunlock heeft al nieuwe content in de maak. Dit omvat meer wapens, loot, magie, en manieren om je kasteel aan te passen. Er zullen ook nieuwe gebieden te verkennen zijn en V Blood-bazen die met hun eigen uitdagingen komen.

Door zich te richten op de feedback van spelers zullen ze in staat zijn om “enkele van je donkerste dromen van hoe de ervaring eruit kan zien op de volledige release op te nemen“. Er wordt iets “heel speciaals” beloofd voor wanneer het spel eindelijk versie 1.0 bereikt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)