Prime Video serveert ons de ultieme James Bond-trailer

Wat hebben Daniel Craig, Roger Moore, David Niven, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, Sean Connery en George Lazenby met elkaar gemeen? Het antwoord lees je hieronder…

Het antwoord is simpel: ze vertolkten allemaal de rol van superspion 007 in de legendarische James Bond-films. En allemaal hebben ze dus iets te vieren, namelijk de 60ste verjaardag van de James Bond-filmreeks, goed voor 25 films.

Om die verjaardag te vieren pakt Prime Video vandaag 30 mei uit met een heuse James Bond-filmspecial. Je kan er namelijk alle films streamen als je daar zin in hebt.

En om die actie in de kijker te zetten serveert de streaming service ons de ultieme James Bond-trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)