Eerste teaser trailer voor Disney’s live-action film Pinocchio

Ik mag aannemen dat iedereen Pinocchio kent? De film over dit jongetje dat verandert van een houten pop naar een echte jongen (en wiens neus groeit wanneer hij liegt) is gebaseerd op het Italiaanse boek uit 1883 en de Disney-animatiefilm uit 1940.

Vandaag krijgen we, in aanloop naar de eerste echte trailer die morgen volgt, de eerste bewegende beelden uit de film, geregisseerd door Robert Zemeckis, te zien.

Top acteur Tom Hanks vertolkt de rol van poppenmaker Geppetto terwijl Pinocchio’s stem wordt ingesproken door Benjamin Evan Ainsworth.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)