SnowRunner’s Season 7 is nu beschikbaar, samen met PS5- en Xbox Series-versies

Als je fan bent van het zwaardere type rollend materiaal, dan zit je zeker goed met SnowRunner. Lekker ploeteren door de modder en rivieren, cruisen door berg en dal, en jezelf regelmatig vastrijden in onherbergzame gebieden. Het hoort er allemaal bij.

En de reeks is populair, dat mag gezegd worden. Vanaf vandaag kan je aan de slag met Season 7: Compete & Conquer, en ook deze zit weer boordevol uitdagingen voor de wroeters onder jullie. Daarbovenop zijn nu ook de PS5- en Xbox Series X|S-versies van de game beschikbaar.

Season 7: Compete & Conquer neemt je mee naar de wildernis van Burning Mill, Tennessee in. Dit alles op een nieuwxe map van maar liefst 4 km². Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe voertuigen, en Season 7 is goed voor twee nieuwe toevoegingen, elk met een exclusieve skin met racethema: de Gor BY-4 , een superlichte verkenningsauto, en de Sprinter 43-19, een indrukwekkende truck in Dakar-stijl die is ontworpen om onder de zwaarste omstandigheden een hoge snelheid te handhaven.

Zoals bij elke nieuwe fase krijgen alle SnowRunner-spelers nieuwe cosmetische opties, met de toevoeging van 10 nieuwe stickers om hun voertuig te pimpen. Bovendien biedt Season 7 ondersteuning voor cross-play op Nintendo Switch, zodat je het kan opnemen tegen spelers op pc, PlayStation en Xbox.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)