Nieuwe teaser trailer van Ms. Marvel

Sinds mijn kindertijd ben ik niet alleen in de ban van videogames, maar ook van superhelden. Dit is ook het geval met Kamala Khan, die verzot is van The Avengers, vooral dan van Captain Marvel. Ze ontdekt echter zelf dat ze over superkrachten beschikt. Is dit een droom die werkelijkheid wordt? Of draait dit eerder uit richting een nachtmerrie?

Wie het ongelukkige Marvel’s Avengers uit 2020 heeft gespeeld, zal in deze game ongetwijfeld kennis hebben gemaakt met Kamala Khan. In de game zien we hoe ze Ms. Marvel wordt.

Vanaf 8 juni kun,nen we de avonturen van Ms. Marvel (Iman Vellani) volgen via Disney+. We zien, via de streamingsdienst, hoe haar avontuur in de wereld van Marvel begint. Het valt niet te onderschatten om te leven als superheld. Ze probeert er dan ook alles aan te doen om deze moeilijke periode te doorstaan. Echter twijfelt ze of dit wel het leven was waarvan ze droomde.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.