Neve Campbell speelt Raven in Twisted Metal-serie

Twisted Metal

De cast van de Twisted Metal-televisieserie begint stilaan vorm te krijgen. Eerder raakte al bekend dat Anthony Mackie de hoofdrol zal spelen in de serie gebaseerd op de legendarische cultgame.

Via Deadline is bekend geraakt dat een iconische actrice uit de jaren ’90 ook een belangrijke rol zal spelen in reeks. Niemand minder dan Neve Campbell zal de rol vertolken van Raven: een gothic chick die rondrijdt in een lijkwagen.

Neve Campbell, ondertussen 48 jaar, ken je ongetwijfeld als een van dé actrices uit de Scream-films en liet in de jaren ’90 vele jongensharten sneller slaan. Waaronder dat van mij.

Het is nog niet bekend wanneer de reeks uiteindelijk te zien zal zijn, maar met producers Rhett Reese & Paul Wernick (Deadpool-schrijvers) en de scriptschrijver van Cobra Kai (Michael Jonathan Smith), komt het ongetwijfeld goed met de Twisted Metal-reeks. Al dachten we dat in eerste instantie van de Halo-serie ook…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.