Productie Bad Boys 4 gaat gewoon door, ondanks incident met Will Smith

Bad Boys For Live Will Smith

Wie niks gehoord heeft over de klap van Will Smith in het gezicht van Chris Rock tijdens de Oscars, heeft de voorbije maanden weinig internetnieuws gelezen. De acteur kon er niet mee lachen dat Rock een grapje maakte over zijn vrouw.

Sindsdien met Smith door het stof en liggen heel wat filmproducties waaraan hij meewerkt stil. Toen IndieWire met Sony-baas Tom Rothman kon spreken, vroegen ze of dit ook het geval was met Bad Boys 4. Daarop antwoorde de Rothman dat de productie nooit heeft stilgelegen en gewoon doorloopt.

Toen hem gevraagd werd wat zijn visie is over het Oscar-incident, zie de man volledig achter Smith te staan: “That was a very unfortunate thing that happened, and I don’t think it’s really my place to comment, except to say that I’ve known Will Smith for many years, and I know him to be a good person. That was an example of a very good person having a very bad moment, in front of the world. I believe his apology and regret is genuine, and I believe in forgiveness and redemption.”

Op dit moment is echter nog niet bekend wanneer Bad Boys 4 in de zalen te zien zal zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.