Anthony Mackie speelt hoofdrol in Twisted Metal-televisieserie

Ken je Anthony Mackie niet? Hij speelde eerder rollen in Black Mirror, maar is voornamelijk bekend als The Falcon in het Marvel Cinematic Universe én de nieuwste Captain America. Hoe dat laatste in z’n werk gegaan is, ontdek je in Falcon and The Winter Soldier op Disney+.

Mackie zal nu volgens Deadline de hoofdrol van John Doe op zich nemen in de televisiereeks die momenteel ontwikkeld wordt rond de PlayStation-game Twisted Metal. Deze reeks zal draaien rond een zonderling die hem een beter leven beloofd wordt, wanneer hij een mysterieus pakketje aflevert doorheen een post-apocalyptische wereld.

Deze Twisted Metal-televisieserie wordt geproduceerd door Deadpool-schrijvers Rhett Reese &Paul Wernick en het script is van de hand van Cobra Kai-schrijver Michael Jonathan Smith.

Deze combinatie zal hoe dan ook garant moeten staan voor 30 minuten durende afleveringen die bol staan van de actie én humor. Al zal dat nog niet voor direct zijn vrees ik…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.