Vergelijkingsvideo’s tonen de huidige status van Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Eerder deze week verscheen er een nieuwe patch voor Cyberpunk 2077. Die brengt de game naar versie 1.31 en haalt opnieuw een heel deel bugs uit de game en moet ervoor zorgen dat de game vlotter loopt op de verschillende systemen.

Hoe de game loopt na deze nieuwe patch, krijgen we te zien in enkele handige vergelijkingsvideo’s die gemaakt werden door ElAnalistaDeBits.

Hierin wordt duidelijk dat de PlayStation-versies best goed draaien, maar dat de Xbox One-versie na alle patch toch nog het zorgenkindje blijkt te zijn met heel wispelturige performantie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.