fbpx

Bevestigd: Starfield zal deuren bevatten

Starfield

Ja, ik weet het. De titel is wat ridicuul, maar de beschrijving die bij het gelekte screenshot staat was te goed om te laten liggen.

Op Reddit postte gebruiker OdahP afgelopen weekend namelijk een screenshot uit Starfield waarop een futuristische witte deur te zien is. Veel kunnen we natuurlijk niet opmaken uit dit enkele beeld, maar clean ziet het er alleszins wel uit.

Hopelijk krijgen we tijdens de komende persconferentie van Xbox & Bethesda meer te zien dan enkel deze deur. Maar het is wel grappig dat een simpele screenshot al meer dan 20.000 keer is bekeken op Reddit.

Starfield zal jammer genoeg niet meer dit jaar verschijnen. Xbox maakte onlangs bekend dat de veelbelovende Bethesda-game pas in 2023 zal uitkomen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: