fbpx

Fortnite kondigt samenwerking met Pac-Man aan

Fortnite Pac-Man

Het lijkt erop dat Epic Games een tandje hoger is geschakeld met vele samenwerkingen het aangaat met andere populaire franchises.

Want nadat eerder werd aangekondigd dat Obi-Wan Kenobi vanaf 26 mei zijn opwachting zal maken in Fortnite, liet het officiële Twitter-account van Pac-Man weten dat onze favoriete gele cirkel vanaf 2 juni zijn opwachting zal maken in Fortnite.

Al vrees ik ervoor dat we echt als Pac-Man rond zullen gaan lopen, want in het bericht spreekt met van Pac-Man themed cosmetics. Ik gok dus op speciale backblings, axes, gliders en emotes.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d