fbpx

Obi-Wan Kenobi vanaf 26 mei te vinden in Fortnite

Obi-Wan Kenobi

Nu woensdag, 26 mei 2022, is het zover. Op die dag start op Disney+ de Star Wars-serie waarop zowat iedere sci-fi fan op aan het wachten is: Obi-Wan Kenobi.

En het ligt in de lijn der verwachting dat het personage, gespeeld door Ewan McGregor, zijn opwachting maakt in de populairste Battle Royale-game, Fortnite.

Naast de skin gebaseerd op de Schotse acteur, is er nog een heleboel ander lekkers waaraan je jouw zuurverdiende (of betaalde) V-Bucks aan kan uitgeven:

  • Desert Essentials Back Bling (included with the Outfit): An assortment of tools perfect for living an isolated existence on a remote desert planet. 
  • Obi-Wan’s Blade Pickaxe: An ol’ reliable partner. 
  • Jedi Interceptor Glider: Your new fighter has arrived.
  • Obi-Wan’s Message Emote: An important transmission…

Wil je liever geen geld uitgeven en uitgaan van je schietkunsten om de Obi-Wan Kenobi-skin te bemachtigen? Dan kan je vandaag deelnemen aan de Obi-Wan Kenobi Cup. Meer info vind je op de website van Epic Games.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d