Volg hier de finale van de PGL Antwerp Major Counter-Strike: Global Offensive

PGL Antwerp Major 2022 22

Om 20u00 zijn alle e-sports-ogen gericht op het Sportpaleis in Antwerpen. Daar vindt namelijk de finale plaats van het PGL Antwerp Major ofwel de Wereldbeker Counter-Strike: Global Offensive.

Je kan de finale tussen FaZe en Natus Vincere (NaVi) volgen via VTM 4 of VTM GO met commentaar van onder andere William Boeva. Wil je liever Engelstalig commentaar, kan je de livestream volgen via Twitch of YouTube via de video hieronder:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.