Pragalicious Podcast #033 | Ode aan de speedrun, EA-twijfels, PlayStation Plus en Godzilla Vs Kong

In deze aflevering buiten Lazlo, High_LordWolnir, RoMa en Praga zich over de recente ontwikkelingen bij Electronic Arts. De community lijkt het vertrouwen in de gigant volledig kwijt. Zijn de angsten terecht of hebben we een verkeerd beeld van EA?

De crew buigt zich ook over speed- & no-death runs, een mysterie bij Techland, geldoefeningen bij PS+ en Godzilla Vs Kong. Verder praten ze het over een weerwolf, een sterfbericht, een vampier-detective en een brovski.


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.01:19 – Een ode aan de speedrunners & no-death maniakken.
05:52 – Techland doet mysterieus over z’n volgende game
08:38 – De nieuwe versie van de PS+ lineup krijgt een grote lading sterke inhoud
13:01 Call Of Duty heeft met de “Godzilla Vs Kong”-DLC een voltreffer geknald
16:29 Er komt steeds meer kritiek richting EA. Is de frustratie terecht of wordt EA geviseerd?
35:39 De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.