fbpx

Netflix lost eerste trailer voor hun duurste filmproject The Gray Man

Netflix produceert een pak eigen content, gaande van (animatie)series tot en met films. Maar de duurste productie tot op heden is de film The Gray Man. Vandaag lost de streamingdienst een eerste trailer voor deze actiethriller.

Deze meer dan 200 miljoen dollar kostende prent, met onder andere Ryan Gosling en Chris Evans, is trouwens gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Mark Greaney.

The Gray Man, vanaf juli te zien op Netflix, vertelt het volgende verhaal: Wanneer de topman van de CIA – zijn identiteit is bij niemand bekend – geheimen aan het licht brengt, ontketent hij een wereldwijde jacht op moordenaars die door een losgeslagen agent zijn losgelaten.

Klinkt toch al spannend vind ik.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: