Nieuwe screens én officiële releasedatum voor The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of The Rings: Gollum

Precious, precious, precious! My Precious! O my Precious!” Wat hebben we goed nieuws vandaag voor de fans van The Lord of the Ring, en in het bijzonder Gollum. We hebben nieuwe screens én een officiële releasedatum!

Laat ons beginnen met de release: die staat bevestigd voor 1 september 2022 op PC, PlayStation 4/5, Xbox One, and Xbox Series X/S, dat is nog een dikke vier maanden wachten, en dat kunnen we mentaal wel aan. Toch? Switch gamers moeten een ietsje langer wachten. Daar werd nog geen datum opgegeven.

In het persbericht dat Daedalic uitstuurde lezen we ook het volgende:

The Lord of the Rings: Gollum, gebaseerd op de legendarische The Lord of the Rings-trilogie van boeken van JRR Tolkien, vertelt de belevenissen van Gollum van achter de schermen in de eerste hoofdstukken van The Fellowship of the Ring. Nadat hij zijn kostbare ring aan Bilbo Baggins heeft verloren, besluit Gollem het Nevelgebergte te verlaten en aan een gevaarlijke reis te beginnen die hem van de kerkers van Barad-dûr naar het rijk van de woudelven in Mirkwood leidt.

Om de gevaren van zijn reis door Midden-aarde te overleven, moet Gollem sluipen, klimmen en al zijn sluwheid gebruiken.”

Razend benieuwd!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)