Embracer Groups Evil Dead: The Game is een schot in de roos

Evil Dead: The Game mag dan al een titel zijn die zich richt op een specifiek publiek, dat belet de game zeker niet om met verrassende verkoopcijfers uit te pakken binnen de week na release.

Uit de financiële resultaten van Embracer Group blijkt namelijk dat Evil Dead: The Game binnen de vijf dagen na release maar liefst een half miljoen keer over de (digitale) toonbank ging. Iets waar het bedrijf, terecht trouwens, absoluut tevreden mee is.

We twijfelen er niet aan dat corona toch iets gedaan heeft in het voordeel van coöp games, ook met mij trouwens, en dat games met coöp features het toch goed doen dezer dagen.

Vroeger was ik ook niet into coöp maar daar kwam sinds corona absoluut verandering in. Aliens Fireteam Elite, Rainbow Six Extraction, Remnant From the Ashes, Fortnite,… het zijn er maar een paar die ik in die periode (uit)gespeeld heb met mijn frisse coöp buddies.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)