Assassin’s Creed Origins krijgt volgende week 60 fps-update voor current-gen consoles

Assassin's Creed Origins

In december van vorig jaar lieten ze bij Ubisoft weten dat een 60 fps-update voor Assassin’s Creed Origins onderweg was naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Als alles goed gaat, mogen we die patch in de loop van volgende week verwachten.

Althans als we PlayStationSize mogen geloven. Dit is een Twitter account dat de PSN database in de gaten houdt. Update 1.60 voor Assassin’s Creed Origins zal volgens de patch notes het volgende bevatten:

  • Toevoeging van een Franchise Menu
  • Inschakelen van hogere framerate wanneer het spel draait op een PlayStation 5 console

Als de update naar PlayStation 5 komt, gaan we ervan uit dat dit ook zal gebeuren voor Xbox Series X|S.

In  augustus van vorig jaar kregen we ook al een 60 fps-update voor Assassin’s Creed Odyssey.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Assassin’s Creed Origins krijgt volgende week 60 fps-update voor current-gen consoles'

Reacties zijn gesloten.