Zet je tanden in de launch trailer van Vampire The Masquerade Swansong

Vampieren, ze blijven toch tot de verbeelding spreken. En toevallig of niet, mijn oudste zoon heeft een Roemeense vriendin die uit de buurt van het kasteel van Dracula afkomstig is. Schuilt er een vampier in haar?

Dat weet ik nog niet… Wat ik wel weet is dat het geweldige Vampire The Masquerade Swansong nu beschikbaar is en meer dan de moeite waard is als je een goede RPG met vampieren zoekt. Ontdek het in onze review die straks live komt!

In afwachting al even bloed proeven in de launch trailer dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)