fbpx

THQ Nordic kondigt nieuwe actie RTS/RPG The Valiant aan

Nieuwe IP’s, ze zijn niet dik gezaaid dezer dagen. Gelukkig is er THQ Nordic, zij kondigen een gloednieuwe game aan die een mix bevat van RTS- en RPG-elementen en door het leven zal gaan als The Valliant.

Het spel zal spelers door een verhaal-gedreven campagne zien trekken waar elke missie een unieke uitdaging is.

In The Valiant kruipen de spelers in de huid van Theoderich von Akenburg. Een van zijn voormalige wapenbroeders, Ulrich, is geobsedeerd geraakt door het herenigen van de staf van Aaron, een oud en mysterieus relikwie, en is op een roekeloze kruistocht door Europa en het Heilige Land om de ontbrekende stukken te vinden. Als Ulrich slaagt, zal dat ernstige gevolgen hebben voor de wereld.

Alvast een setting die ik wel zie zitten!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: