Mutant Year Zero: Road to Eden-team werkt aan Miasma Chronicles

Mutant Year Zero was een heerlijke post-apocalyptische turnbased game waarin pratende dieren centraal stonden. Check hem zeker eens uit. The Bearded Ladies, het team achter deze coole game, werkt nu aan Miasma Chronicles.

In de reveal trailer maken we kennis met Elvis, een jonge kerel die in een mijnstadje opgroeide en in het bezit kwam van een mysterieuze handschoen. Met deze handschoen kan hij de Miasma, een kwaadaardige kracht die Amerika naar de verdoemenis hielp, beïnvloeden. Samen met zijn robotachtige broer trekt hij op avontuur door een post-apocalyptisch landschap op zoek naar antwoorden die de toekomst van de mensheid kunnen bepalen.

Ook qua gameplay blijven de makers trouw aan Mutant Year Zero, reken dus ook hier op een tactische turnbased ervaring.

Als alles volgens plan verloopt, dan mogen we Miasma Chronicles in 2023 verwachten op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Het is dus nog niet voor meteen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)