fbpx

Ontwikkelaar van Dying Light werkt aan nieuwe open-world fantasy action RPG

dying-light-2-stay-human-trailer

Techland, de Poolse ontwikkelaar van Dying Light en Dying Light 2, heeft aangekondigd dat het bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe open-world fantasy action RPG. Het team dat verantwoordelijk is voor de nieuwe IP, bestaat onder andere uit een aantal voormalige CD PROJEKT Red medewerkers.

De aankondiging kwam er via een bericht op Twitter. ‘Zijn jullie klaar om aan een nieuw, spannend avontuur te beginnen met Techland? We werven mensen aan voor een nog onaangekondigde AAA open-world action RPG in een fantasy setting!

Momenteel zijn er bij Techland bijna 70 open posities in verschillende domeinen zoals animatie, art, design, ontwikkeling en productie.

Op 4 februari van dit jaar verscheen Dying Light 2. Volgens Techland werd deze game vijf miljoen keer verkocht tijdens de lanceringsmaand.  De originele Dying Light werd intussen al meer dan twintig miljoen keer verkocht en kreeg onlangs een new-gen patch voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: