fbpx

505 Games onthult Among the Trolls, Stray Blade en Miasma Chronicles

Stray Blade

Tijdens zijn eerste showcase ooit heeft 505 maar liefst drie nieuwe games uit de doeken gedaan. Deze games zijn Miasma Chronicles, dat we apart behandelden omdat het van de makers van Mutant Year Zero is, aangevuld met Among the Trolls en Stray Blade.

Laat ons beginnen met Among the Trolls, een first-person, survival, actie-avonturenspel waarin vreemde mysteries van folklore beladen Finse bossen worden ontrafeld. Ga op zoek naar je grootouders die in de wildernis zijn verdwenen en leer hoe je in diezelfde wildernis kunt overleven. Het spel zal beschikbaar zijn in Early Access op Steam.

De tweede game is Stray Blade, een actie-RPG, waar we in de huid kruipen van een onbetrouwbare avonturier die de oude Vallei van Acrea verkent met zijn al even onbetrouwbare metgezel, de Xhinnon wolf Boji. Het spel laat spelers de geschiedenis van de vergeten vallei onthullen terwijl ze de krachten van de drie Acreaanse Metalen beheersen om het evenwicht in het land te herstellen.

Stray Blade is in 2023 verkrijgbaar op pc (Steam/Epic Games Store), PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

En voor de volledigheid is er nog The Miasma Chronicles, van de makers van Mutant Year Zero: Road to Eden. Deze titel wordt een tactisch avontuur waarin we op een zoektocht gaan door een post-apocalyptische woestenij. De wereld is verscheurd door een woeste kracht die alleen bekend staat als de “Miasma.” Het is aan de speler om te ontdekken wat er is gebeurd en de geheimen te ontrafelen die de wereld teisteren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: