Pimp vanaf juni jouw PlayStation 5 met nieuwe, kleurrijke covers

Was je ook altijd al gefrustreerd dat de lavalamp op je tv-meubel niet matchte met je PS5? Dan is het vandaag jouw geluksdag. Eerder dit jaar werden de nieuwe kleuren van de DualSense controller ook al aangekondigd.

PlayStation kondigde vandaag aan dat er 5 nieuwe kleuren komen van covers voor Sony’s console. Starlight Blue, Galactic Purple en Nova Pink kan je vanaf 17 juni op de officiële website van PlayStation bestellen en nu reeds reserveren. De andere 2, Midnight Black en Cosmic Red waren reeds te koop begin dit jaar. Deze zullen uiteraard zowel voor de digitale als de disc-versie beschikbaar zijn.

Kostplaatje van deze cosy coverplates zou iets boven de 50 euro liggen en zijn vanaf releasedatum ook meteen beschikbaar in ons land!

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”