Star Wars: Andor en derde seizoen van The Mandalorian dit jaar nog te zien op Disney+

The Mandalorian

Op 27 mei kunnen we ein-de-lijk kijken naar de langverwachte Star Wars-reeks Obi-Wan Kenobi op Disney+. Wat kijk ik ernaar uit op Ewan McGregor opnieuw aan het werk te zien!

Maar volgens Vanity Fair krijgen we dit jaar nog twee andere Star Wars-reeksen geserveerd op Disney’s steamingdienst.

Zo zou de reeks Andor nog deze zomer beschikbaar moeten komen. Hierin volgen we het populaire personage Cassian Andor uit de uitstekende film Rogue One. Diego Luna zal opnieuw gestalte geven aan het personage.

Maar ook voor The Mandalorian-fans is er goed nieuws. Want als alles goed gaat, krijgen we eind dit jaar het derde seizoen voorgeschoteld met onze favoriete bounty hunter in de hoofdrol. Al bestaat er de mogelijkheid dat de serie last minute nog doorschuift naar begin 2023.

This is the way!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.