Ontwikkeling is gestart van seizoen 6 Black Mirror

Ik heb al heel wat series bekeken maar Black Mirror is er eentje die me op het einde van elke aflevering met verstomming slaat. Je moet het eigenlijk gezien hebben om me te geloven. Ik ben dan ook enorm verheugd dat Netflix heeft bevestigd dat er een seizoen 6 in de maak is.

Het is enigszins een verrassing dat er een nieuw seizoen komt van het magistrale Black Mirror. Het laatste seizoen dateert ondertussen al van juni 2019. De maker van de serie, Charlie Brooker, gaf toen aan dat hij geen verhalen meer zou schrijven voor de reeks. Het zou ook mogelijk zijn dat dit door problemen met de productierechten kwam.

Volgens Variety is de casting voor het zesde seizoen volop aan de gang. Bepaalde bronnen bij het medium gaven aan dat seizoen zes ook meer afleveringen dan seizoen vijf zou krijgen, en “het filmischer wordt. Elke aflevering zou meer als een losstaande film moeten voelen.”

Het zou nog wel even duren wanneer we effectief seizoen 6 kunnen bekijken op Netflix, want de ontwikkeling is nog maar pas gestart. Wie onbekend is met Black Mirror kan ik jullie alleen maar aanraden om deze serie te bekijken.

Elke aflevering is iets anders, soms gaat het over gaming, social media, futuristische praktijken en nog zoveel meer. Het enge aan Black Mirror is dat je afleveringen zit te bekijken, waarvan je op een bepaald moment realiseert dat dit wel zeer dicht bij de realiteit hoort waar we nu in leven.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.