Gears of War zou een Master Chief Collection-achtige collectie krijgen

Microsoft/Xbox heeft een paar grote licenties in huis. Denken we maar aan Minecraft, Halo, Forza en zeker Gears of War. Volgens bepaalde bronnen zou Xbox grote plannen hebben met Gears of War.

Volgens de bekende insider, leaker en medeoprichter van XboxEra, namelijk Nick Baker, zou de studio op 12 juni tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase een Gears of War Collection aankondigen.

Baker zei in The XboxEra Podcast, die je hieronder kan checken, dat Microsoft tussen november 2021 en november 2022 enkel met Halo Infinite en Forza Horizon 5 op de proppen kwam. De enige serie die ontbreekt is Gears of War, een callback naar de tijd dat Xbox werd geacht alleen deze drie grote first-party franchises te hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)