Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt begin juni onthuld

Call of Duty Modern Warfare 2

Journalist Tom Hendersons heeft aangegeven dat de langverwachte Call of Duty: Modern Warfare 2 van Infinity Ward dit jaar op 8 juni onthuld zal worden.

De bekendmaking wordt verwacht in de vorm van een standaard reveal-trailer met beelden van de singleplayer. De multiplayermodus zou pas in augustus worden getoond.

Modern Warfare 2 is makkelijk één van de meest geanticipeerde games uit de reeks voor de fans. Modern Warfare 2 komt naar verwachting later dit jaar in oktober of november uit. Op welke consoles de game zal uitkomen, is nog niet geweten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.