Ubisoft brengt Ubisoft+ naar PlayStation en onthult Ubisoft+ Classics

Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice, komt in de toekomst naar PlayStation. Met Ubisoft+ genieten spelers van meer dan 100 games, waaronder nieuwe releases op de eerste dag, classic games, premium edities, extra content packs en beloningen. Ubisoft+ is momenteel verkrijgbaar op pc, Stadia en Amazon Luna, en zal uiteindelijk ook verkrijgbaar zijn op PlayStation en Xbox.

Ubisoft+ krijgt tevens vanaf 24 mei een nieuw abonnement voor PlayStation Plus, genaamd Ubisoft+ Classics. Ubisoft+ Classics voor PlayStation is volgens PlayStation een zorgvuldig samengestelde selectie van populaire games, waaronder Assassin’s Creed Valhalla, Tom Clancy’s The Division en For Honor, maar ook klassiekers als Child of Light, Far Cry 3 Blood Dragon, Far Cry 4, STEEP, South Park: The Fractured but Whole, The Crew 2, Trials Rising, Watch Dogs en Werewolves Within.

De Ubisoft+ Classics-catalogus voor PlayStation wordt gelanceerd met wel 27 titels en zal tegen eind 2022 meer dan 50 games bevatten. In de toekomst worden er nog meer games toegevoegd.

Ubisoft+ Classics is in eerste instantie verkrijgbaar in combinatie met de PlayStation Plus Extra- en PlayStation Plus Premium-abonnementsniveaus en bevat standaardedities van Ubisoft-games.

Ubisoft+ Classics is verkrijgbaar met PlayStation Plus op 23 juni in Europa. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)