Netflix serveert ons twee trailers voor de live-action Resident Evil-serie

Resident Evil is zo’n licentie die niet kapot te krijgen is. Films, games, series en ga zo nog maar even door, we lusten het rauw en bloederig. Binnenkort kunnen we op Netflix kijken naar een nieuwe live-action serie rond deze populaire survival horror-franchise.

De gloednieuwe live-action Resident Evil-serie, waarin we zowel Billie als Jade Wesker volgen, en die acht afleveringen telt, is vanaf 14 juli te bekijken op Netflix.

De serie neemt ons mee naar twee verschillende, maar boeiende tijdlijnen. In de eerste, die zich afspeelt in 2022, verhuist Jade met haar vader en haar zus Billy naar het futuristische New Raccoon City.

Het tweede deel, dat zich afspeelt in 2036, volgt Jade terwijl ze een post-apocalyptisch Londen verkent en vecht voor haar overleving tegen de bloeddorstige geïnfecteerde slachtoffers van een wereldwijde uitbraak veroorzaakt door de Umbrella Corporation.

Hieronder de twee teaser trailers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)