Hulu dropt trailer voor Seth MacFarlane’s episch space adventure serie The Orville: New Horizons

Naast Netflix, Streamz, Disney+, HBO Max, Paramount+, en dan vergeet ik er waarschijnlijk nog, is ook Hulu een populaire streaming dienst. Zij starten vanaf 2 juni met Season 3 van een epische scifi-serie (die me wat doet denken aan Star Trek), genaamd The Orville: New Horizons.

Van deze serie, die start op 2 juni dus, krijgen we vandaag een trailer te zien.

The Orville speelt zich 400 jaar in de toekomst af: New Horizons laat de crew verder reizen door de mysteries van het universum en de complexiteit van hun eigen interpersoonlijke relaties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)