Razer komt met Viper Pro-muis van slechts 58 gram

Razer Viper Pro

Net zoals bij fysieke sporten wil je als e-sporter, of fanatieke pc-gamer, enkel de beste uitrusting. Volgens Razer hoort daar de splinternieuwe Viper Pro-muis bij, die slechts 58 gram weegt!

In 2019 bracht Razer al de populaire Viper op de markt en dat model werd nu dus verbeterd. De Viper Pro is met zijn 58 gram zo’n 20% lichter dan zijn voorganger. Daarnaast kreeg hij ook vernieuwde optische switches mee die ervoor moeten zorgen dat onbedoeld klikken verleden tijd is.

Ook de nieuwe Focus Pro 30K Optical Sensor moet voor een hogere precisie zorgen met maximaal 30.000dpi. Ter vergelijking: de Viper had een maximale gevoeligheid van ‘slechts’ 16.000dpi. Tot slot kreeg de Viper Pro een langere batterijduur mee, waardoor je tot 80 uur kan bewegen op slechts een oplaadbeurt.

De Viper V2 Pro wordt geleverd met extra griptape, een Razer Speedflex-USB-C-oplaadkabel en een 2,4 GHz HyperSpeed USB dongle.

De Viper V2 Pro is vanaf nu verkrijgbaar in zowel zwart als wit en dat voor een adviesprijs van 159,99 euro.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.