Nagelnieuwe trailer en exclusieve controller van Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise Sunbreak

Sinds zijn release in maart van vorig jaar, veroverde Monster Hunter Rise heel wat gamersharten op de Nintendo Switch. Ook op pc maakt de game ondertussen furore.

Gamers die nog steeds aan de slag zijn in Monster Hunter Rise of de game opnieuw op willen pakken hebben met de release op 30 juni van Sunbreak hopelijk een nieuwe reden om er op uit te trekken.

In een nieuwe gameplaytrailer krijgen we meer info over wat we mogen verwachten in deze nieuwe uitbreiding. Zo worden onder andere Followers Quests geïntroduceerd. Hierin kan je in single player missies op stap met je favoriete personages uit het hoofdverhaal. Zij zullen je bijstaan in gevechten waarmee je unieke loot kan verdienen. Je mag op steun rekenen van leden van de Elgado Outpost zoals Fiorayne, Luchika, Jae, Admiral Galleus en Master Arlow. Je kan ook beroep doen op de diensten van de leden van Kamura Village waaronder Hinoa en Minoto.

Wie op de Nintendo Switch speelt kan wat dieper in de buidel tasten, want er komt een special edition van de Pro Controller met het design van Elder Dragon Malzeno.

Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt op 30 juni voor Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.