LEGO Brawls legt eind deze zomer Smash Bros. het vuur aan de schenen

LEGO Brawls

LEGO komt eind deze zomer met een grootste brawler waarin de minifigs een hoofdrol spelen. Uitgever Bandai Namco belooft hectische multiplayer-knokpartijen met iconische LEGO-sets als locatie. 

Zoals het een LEGO-game betaamt, krijgen we LEGO Brawls een gigantische hoeveelheid aan opties om personages aan te passen, te mixen en matchen met officiële LEGO-steentjes om zo je unieke minifigure-vechter te maken, inclusief unieke uitrusting en power-ups.

We zullen elkaar virtueel te lijf kunnen gaan met alles, gaande van stokbroden en taartkanonnen tot zelfs boomboxen en raketvuisten. Met een hoop verschillende opties voor multiplayer, unieke uitdagingen en extra opdrachten zou de hele familie moeten kunnen meegenieten van de competitieve brick-brekende pret.

De verschillende multiplayer-modi laten tot acht spelers op Xbox en Switch toe. Al lukt dat voor een of andere manier op PlayStation slechts tot en met vier spelers. Online kun je je uitleven in matches met acht spelers of co-op met twee tot vier spelers.

LEGO Brawls, ontwikkeld door Red Games Co., verschijnt eind deze zomer op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.