Eerste trailer voor Players gelost, de esports mockumentary van de makers van American Vandal

players-paramount

Players volgt een fictief League of Legends pro-team in hun poging om hun eerste wereldkampioenschap trofee binnen te halen. Voor alle mensen die stiekem eens een spelletje League of Legends spelen, maar er niet trots op zijn, kunnen toch eens grinniken met de trailer die Paramount+ gelost heeft.

Het verhaal gaat over Creamcheese (gespeeld door Misha Brooks) , de topspeler van Team Fugitive, een (niet echt) LCS-profteam dat al meerdere keren naar Worlds is afgereisd, maar er nooit in is geslaagd om de grote prijs in de wacht te slepen. Nu de 27-jarige superster op het punt staat te verouderen, tekent Fugitive Organizm (gespeeld door Da’Jour Jones), een tien jaar jonger wonderkind dat wordt neergezet als het nieuwe gezicht van het team en van de hele pro LoL-scene. Er ontstaat bijna onmiddellijk een conflict.

Players begint op 16 juni op streamingdienst Paramount+.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.