Livestream van remake Dead Space op 12 mei

Dead Space Remake

EA heeft een aankomende developer livestream aangekondigd voor de Dead Space remake. Ontwikkelaar Motive Studio zal deze donderdag, 12 mei, de livestream hosten.

Art director Mike Yazijian en zijn team zullen tijdens de livestream verschillende onderwerpen bespreken, waaronder de belichting, omgevingen, personages en VFX van de Dead Space-remake.

De nieuwe Dead Space is geen reboot of een remaster. Het is een remake waarbij alles van de grond af opnieuw is opgebouwd, draaiend op een nieuwe engine: Frostbite.

De uitzending begint om 19:00 onze tijd op 12 mei. Je kan het event volgen via YouTube en Twitch.

De Dead Space remake werd oorspronkelijk verwacht in 2022, maar is nu gepland voor begin 2023. De game komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.