Creepy stuff in reveal trailer voor coöp horrorspel Sker Ritual

Coöp games zijn plezant, horrorspellen zijn dat (voor mij toch niet), euhm niet. Tenzij ik beide combineer en met mijn maatjes deze horror game in coöp speel. Dat zou best wel eens grappig kunnen zijn. Denk ik…

Misschien moeten we deze Sker Ritual eens samen proberen wanneer deze game verschijnt. Je kan hem immers zowel solo als online met zijn vieren spelen.

The Quiet Ones zijn terug en ze zijn niet alleen. Sker Island heeft nieuwe elites gerekruteerd, elk met een unieke set vaardigheden die je dwingen je speelstijl aan te passen, van locatie te veranderen of de hulp van je teamgenoten in te roepen! Oude vijanden zijn niet de enigen die het land van Sker vervloeken, we hebben nog veel meer nieuwe gezichten – zelfs sommige zonder gezicht – die je willen vernietigen.

Pas je personage aan met verwisselbare in-game maskers geïnspireerd door alle vormen van horror; folk, gothic, zombie, sciencefiction tot het bovennatuurlijke en meer. Terg je teamgenoten met unieke voice lines en verwissel je dynamische menuscène-omgevingen van het eiland.

Klinkt wel funny to be honest.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)